duminică, 26 octombrie 2008

Sfarsitul lumii ?!


Parerile cu privire la sfarsitul lumi sunt impartite. Unii oameni spun ca pamantul va sfarsi lovit de un asteroid, pe nume Apophis, in 2029, altii spun ca Apophis va trece foarte aproape de pamant in 2029 si ca abia in 2036 il va lovi, iar cei mai multi dintre oameni spun ca sfarsitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012.

Eu sustin toate variantele, dar cel mai mult pe ultima. Pe 21 decembrie 2012 se termina calendarul maiasilor, care a inceput cu mult inainte de venirea lui Iisus pe pamant; despre maiasi stim ca erau niste foarte buni astrologi, poate chiar mai buni decat cei din ziua de azi. Pana si Nostradamus a spus ca omenirea se va autodistruge in 2012 si sa fim sinceri se vad semnele peste tot. Cel mai rau e ca oamenii nu fac nimic sa evite distrugerea pamantului si aici ma refer la poluare.
Am vazut un clip foarte interesant pe YouTube numit "Scrisoare din anul 2070". Este vorba despre un om din viitor care trimite o scrisoare destinata oamenilor din prezent, cu privire la ce a ajuns pamantul din cauza poluarii. Am atasat acest filmulet putin mai jos.
Cu privire la sfarsitul lumii, eu cred ca cele mai mari sanse sunt ca pamantul sa fie distrus de propria populatie.
Deci, incearca sa protejezi pamantul impotriva poluarii, pentru a amana ziua numita de Biblie "Armageddon", daca vrei ca copilul tau sa nu fie afectat, fiindca este vorba de consecinte grave care s-ar putea sa fie suportate de urmatoarea generatie!


Niciun comentariu: