vineri, 24 octombrie 2008

Magazinele de biciclete din Bucuresti

Bicicleta. Pentru mine este una din cele mai mari inventii. Te ajuta sa te deplasezi rapid, facand miscare si stand in aer liber. Sa nu mai vorbim de faptul ca nu trebuie sa dai banii pe benzina.

Multi dintre romani, cand doresc sa-si cumpere o bicicleta, apeleaza la firmele romanesti (First Bike, DHS, Rich Bike etc.); poate datorita pretului scazut sau poate pur si simplu nu stiu ca exista si ceva mai bun. In Bucuresti, pe langa magazinele firmelor romanesti de proasta calitate, mai exista si cateva magazine unde se gasesc biciclete care merita sa fie numite biciclete (Cube, Kona, Merida etc.). Aceste magazine nu vand doar biciclete, ci si piese foarte calitative. Bineinteles, preturile sunt mai mari insa raportul calitate/pret este foarte bun. Unul dintre aceste magazine este Assport - cunoscut ca si Magellan sau mai nou bikeXpert (Strada Pantelimon; www.bikexpert.ro). Este un magazin foarte bun, insa preturile au inceput usor sa creasca in ultimul timp. Mai este un magazin numit Sport Bike Center (Strada Ion Mihalache; www.sportbikecenter.ro), unde dupa mine, preturile sunt mai rezonabile decat la Assport. Aceste sunt doar doua din magazinele de biciclete de calitate din Bucuresti.

In concluzie, daca vreti sa cumparati o bicicleta pe care va puteti baza, apelati la unul din adevaratele magazine de biciclete.

Niciun comentariu: